Stop - Spitali i Korcës pa ashensor, zgjidhje për 3 vjecarin e intubuar. (30 maj 2017)

stop.tvklan.al Nje emision satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. E hene - E premte ora 20:05 @ Tvklan & KlanHD; Fatos Serdari, banor i Urës Vajgurore ankohet në “Stop”, se rrugën e shtëpisë ia ka zënë pa të drejtë Riza Hajdari, një tjetër banor i zonës. Me vendim gjyqësor ka fituar të drejtën e hapjes së rrugës, por Rizai e zë prapë atë, me pretendimin, se është toka e tij. Vetë banorët, që kanë pretendim mbi tokën,ngrenë zërin, duke pranuar të hapin rrugën. Fatime Plaku, drejtore e zyrës bujqësore në bashki, thotë, se ky është një shqetësim i përsëritur dhe për hapjen e rrugës, është njoftuar edhe policia bashkiake dhe titullari Isi Shehu.Ky i fundit premton se do ta zgjidhë situatën brenda shtatorit dhe me këmbënguljen e “Stop”, rruga kthehet sërish në funskion.